Workshops

Workshops zoals hieronder beschreven. Schrijf je nu in voor 1 van de workshops. Zie de workshopagenda voor de verschillende data. De workshop gaat door bij minimaal 3 personen.
Maximaal 6 personen vol is vol.

Workshop basistaart

Tijdens deze workshop leert u de technieken om een basistaart te vullen, af te smeren en met fondant strak te bekleden. Met het gebruik van verschillende materialen en uitstekers decoreren we de taart. De decoratie maakt u geheel naar eigen smaak. Na afloop neemt u de taart die goed is voor 12 personen in een gebaksdoos mee naar huis.

De prijs voor de workshop is € 40,- p.p.

 

 

Workshop drip cake

De nadruk ligt bij deze workshop meer op het strak afsmeren  van de taart. De taart wordt gevuld en afgesmeerd . De taart is goed voor 10 personen. Daarna gaan we aan de met de drip, en het versieren van de verdere taart. eventueel worden er ook wat merigue schuimpjes gemaakt.

De prijs voor de workshop is € 42,50 p.p.

De duur is circa 3 uur. We starten om 19.00 uur tot ongeveer 22.00 uur.  

 

 

 

 Heeft u nu zelf speciale wensen voor een workshop dan kan dit altijd in overleg. Ook is het mogelijk dat ik "op locatie" een workshop kom geven hiervoor kunt u contact met mij opnemen.

 

Workshop Ouder & Kind

2 aparte taartjes samengevoegd tot 1 grote taart waar jullie saman aan werken. De prijs is dan ook voor ouder en kind samen.

Kosten voor ouder en kind 60 euro pp